Maysun Solarin Balkonikäyttöiset Aurinkovoimalat Korkeassa Suosiossa Euroopassa: Maysun Solarin Innovatiiviset Ratkaisut Johtavat Tietä

· Maysun Solar uutiset,Tietoja aurinkosähköstä

Balkonikäyttöisten aurinkojärjestelmien konsepti sai huomiota Euroopassa noin vuonna 2013, jolloin Saksa johti edistämistä. Tämän jälkeen idea on levinnyt nopeasti mantereella, erityisesti Itävallassa, Sveitsissä ja Alankomaissa. Pelkästään vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla Saksa asensi noin 220 000 uutta järjestelmää, joiden kokonaisteho oli 200 MW.

Balkonikäyttöiset aurinkovoimalat ovat ihanteellisia kaupunkiasukkaille, joilla on rajoitetusti tilaa, kuten kerrostaloasukkaille ja vuokralaisille, ja ne voidaan asentaa helposti parvekkeille, terasseille tai tasakattoihin. Järjestelmämme on suunniteltu plug-and-play-malliksi, mikä tekee asennuksesta yksinkertaista. Verrattuna yleisesti käytettyihin yksiin tai kahteen invertteriin perustuvien ratkaisujen markkinoihin, Maysunin balkonikäyttöiset aurinkovoimalat tarjoavat huipputason kokoonpanon, jossa on monitoimimicroinvertteri jokaiselle paneelille. Tämä rakenne ei vain paranna teknistä suorituskykyä, vaan myös sisällyttää kevyen suunnittelufilosofian. Ensinnäkin tämä kokoonpano minimoi yksittäisen invertterin vian vaikutuksen koko järjestelmään, parantaen siten järjestelmän luotettavuutta. Lisäksi se yksinkertaistaa korjaus- ja vaihtoprosessia vian sattuessa, varmistaen, että jokainen paneeli pysyy optimaalisessa maksimitehon seurantatilassa (MPPT) parhaan sähkön tuotannon tehokkuuden saavuttamiseksi. Lisäksi mikroinverttereiden kevyt rakenne auttaa vähentämään koko järjestelmän painoa ja parantaa asennusjoustavuutta.

Vastoin sitä, yksiin tai kahteen mikroinvertteriin perustuva kokoonpano tuo mukanaan tiettyjä rajoituksia. Tässä kokoonpanossa mikään vika mikroinvertterissä voi vaikuttaa kahden paneelin sähkön tuotantokykyyn, koska mikroinvertterin MPPT-toiminto perustuu kahden paneelin keskimääräiseen tehopisteeseen. Tämä tarkoittaa, että jopa yhden mikroinvertterin vika voi johtaa molempien paneelien tehon heikkenemiseen. Lisäksi yksiin tai kahteen mikroinvertteriin perustuva malli ei hyödynnä kevyen suunnittelun etuja täysimääräisesti.

Maysunin Balkonikäyttöinen Aurinkovoimala 2.0 -paketti sisältää kaikki asennusta varten tarvittavat komponentit:

  • 2 x Maysun 410W Venusun S / Venusun aurinkopaneelit (integroidut MOS ohituskatkaisijalla)
  • 2 x Hoymiles HMS-400-1A Mikroinvertterit
  • 1 Setti aurinkoenergiavirtakaapeliin liittyviä tarvikkeita (5 m kaapeli, tiivisteet, liittimet, T-tyypin liittimet)
  • 2 Settiä asennustarvikkeita
  • Tiedonsiirtoyksikkö (valinnainen)

Nämä kattavat komponentit varmistavat, että käyttäjät voivat suorittaa asennuksen tehokkaasti ja helposti, tarjoten sujuvan käyttäjäkokemuksen.

Parvekkeen aurinkovoimala

Balkonikäyttöiset aurinkovoimalat tarjoavat vuokralaisille ja omakotitaloasukkaille edullisen ja helpon tavan vähentää sähkölaskuja samalla kun tuetaan uusiutuvan energian siirtymistä. Balkonikäyttöisten aurinkovoimaloiden markkinoiden odotetaan kasvavan merkittävästi tulevina vuosina. Aurinkoteknologian edistykset ja laskevat kustannukset tekevät näistä järjestelmistä yhä saavutettavampia ja houkuttelevampia laajemmalle yleisölle.

Vuodesta 2008 lähtien Maysun Solar on ollut omistautunut korkealaatuisten valokennomoduulien valmistukseen. Maysun Solar tarjoaa monenlaisia TOPCon-, IBC- ja HJT-aurinkopaneeleja sekä balkonikäyttöisiä aurinkovoimaloita. Nämä aurinkopaneelit tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun, joka sulautuu vaivattomasti mihin tahansa rakennukseen. Maysun Solar on onnistunut perustamaan toimistot ja varastot moniin Euroopan maihin ja sillä on pitkäaikaisia kumppanuuksia erinomaisien asentajien kanssa! Ota meihin yhteyttä saadaksesi viimeisimmät tarjoushinnat tai kysyäksemme aurinkopaneeleihin liittyvistä kysymyksistä. Olemme iloisia voidessamme auttaa sinua.